AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan bir şeye binmek

Kahve falında uçan bir şeye binmek

Kahve falında uçan bir şeye binmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan bir şeye binmek gördüyseniz:

  • Yeni olan her şey bir fırsat içeriyor olabilir.

Kahve falında uçan bir şeye binmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan bir şeyi yakalamak yalan söylemeye, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında havada uçan şeyler görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, güzel huylarının değişeceğine delalettir.

Kahve falında bir şeyin uçtuğunu görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına rivayet eder.

Kahve falında havada uçan bir şey görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sürekli tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her şeyin uçtuğunu görmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyi uçurmak dertlerinin biteceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeyin üstünde uçtuğunu görmek inancından sapacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir