AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük ve bilezik görmek

Kahve falında altın yüzük ve bilezik görmek

Kahve falında altın yüzük ve bilezik görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında altın bilezik yüzük küpe görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik yüzük görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, durumun değişmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik yüzük takmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük ve altın bilezik görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik ve yüzük takmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bazen fakirlik görüleceğine yorulur.

Kahve falında altın bilezik altın yüzük görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik bulmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzük bilezik görmek huzurunu yerine getireceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir