AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakılmaya çalışılmak

Kahve falında yakılmaya çalışılmak

Kahve falında yakılmaya çalışılmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalettir.

Kahve falında yakılmaya çalışılmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler önemli fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında yakılmaya çalışılmak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kına yakıldığını görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçına kına yakılmış görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalettir.

Kahve falında ölülerin yakıldığını görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kuran yakıldığını görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kurulu düzenin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçına kına yakıldığını görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında ateş yakıldığını görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir