AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından kıskanılmak

Kahve falında birisi tarafından kıskanılmak

Kahve falında birisi tarafından kıskanılmak işinde dar boğaza gireceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birisi tarafından kıskanılmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Kahve falında kocası tarafından kıskanılmak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadın tarafından kıskanılmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, ödeme güçlü çekeceğine delalettir.

Kahve falında eşi tarafından kıskanılmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından kıskanılmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin tarafından kıskanılmak fakirlikten kurtulmaya, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından kıskanılmak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir