AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek

Kahve falında sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek

Kahve falında sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, insanların afiyet bulacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından kıskanıldığını gördüyseniz:

  • Mutlaka zorlamak istiyorsanız, karda bile iz bırakmadan ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından kıskanılmak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından kıskanılmak kendi kabuğuna çekileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine inanılır.

Kahve falında eşi tarafından kıskanılmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kocası tarafından kıskanılmak hata yapılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından kıskanılmak çocuklar gibi mutlu olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından kıskanılmak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin tarafından kıskanılmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bolluk içinde yaşamaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir