AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin tarafından kıskanılmak

Kahve falında sevdiğin tarafından kıskanılmak

Kahve falında sevdiğin tarafından kıskanılmak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin tarafından kıskanılmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye açık, önemli fikirleriniz var.

Kahve falında sevdiği tarafından kıskanılmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin tarafından kıskanılmak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından kıskanılmak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulur.

Kahve falında sevgili tarafından kıskanılmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kocası tarafından kıskanılmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından kıskanıldığını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından kıskanılmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir