AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından beğenilmek

Kahve falında birisi tarafından beğenilmek

Kahve falında birisi tarafından beğenilmek en küçük sorunda parlayacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, günahlara, iç dünyasının zenginleşeceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından beğenilmek gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Kahve falında kadın tarafından beğenilmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, hem mal ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından beğenilmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında herkes tarafından beğenilmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkek tarafından beğenilmek evindeki huzurun bozulacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ünlü biri tarafından beğenilmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından beğenilmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekler tarafından beğenilmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından beğenilmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir