AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından beğenilmek

Kahve falında başkası tarafından beğenilmek

Kahve falında başkası tarafından beğenilmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, başka alanlara yöneleceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından beğenilmek gördüyseniz:

  • Hukuki, sağlıkla ilgili veya maddi konularda sezgileriniz size yol gösterebilir.

Kahve falında bir erkek tarafından beğenilmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir kadın tarafından beğenilmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkası tarafından beğenilmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında erkekler tarafından beğenilmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü biri tarafından beğenilmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında herkes tarafından beğenilmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında birisi tarafından beğenilmek doğru yolu bulacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında kadın tarafından beğenilmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir