AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından beğenilmek

Kahve falında bir erkek tarafından beğenilmek

Kahve falında bir erkek tarafından beğenilmek problemlerin çözüme kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından beğenilmek gördüyseniz:

  • İşvereninizle veya eğitmenlerinizle ya da eşinizle anlaşmazlık yaşıyabilirsiniz, ılımlı olun.

Kahve falında bir erkek tarafından beğenilmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında erkekler tarafından beğenilmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında herkes tarafından beğenilmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında başkası tarafından beğenilmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadın tarafından beğenilmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ünlü biri tarafından beğenilmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Kahve falında biri tarafından beğenilmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından beğenilmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir