AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın tarafından beğenilmek

Kahve falında kadın tarafından beğenilmek

Kahve falında kadın tarafından beğenilmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, yol kat edeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, umutsuzluğa düşeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kadın tarafından beğenilmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Kahve falında kadın tarafından beğenilmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında bir kadın tarafından beğenilmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından beğenilmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına inanılır.

Kahve falında birisi tarafından beğenilmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından beğenilmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında erkekler tarafından beğenilmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayallerinin suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında ünlü biri tarafından beğenilmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında herkes tarafından beğenilmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir