AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkes tarafından beğenilmek

Kahve falında herkes tarafından beğenilmek

Kahve falında herkes tarafından beğenilmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında herkes tarafından beğenilmek gördüyseniz:

  • Size verdiği sözleri ya da genel anlamda görevlerini yerine getirmeyen kişilerle ilişkilerinize mesafe koyma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında herkes tarafından beğenilmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından beğenilmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkek tarafından beğenilmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir kadın tarafından beğenilmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkekler tarafından beğenilmek itibarın sarsılacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında biri tarafından beğenilmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından beğenilmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biri tarafından beğenilmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir