AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf kedi görmek

Kahve falında zayıf kedi görmek

Kahve falında zayıf kedi görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zayıf kedi gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında zayıf kedi görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında çok zayıf insan görmek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf görmek işlerin devam edeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanını zayıf görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını zayıflamış görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zayıf kurbanlık görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, bedeninin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini zayıf görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok zayıf birini görmek başarıya giden yolların açık olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir