AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü nurlu görmek

Kahve falında birinin yüzünü nurlu görmek

Kahve falında birinin yüzünü nurlu görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, insanların güvenini kazanacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü nurlu gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Kahve falında nur yüzlü erkek görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü nurlu görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına tabir olunur.

Kahve falında nur yüz görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, helal rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü nurlu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında birini nur yüzlü görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında nur yüzlü bebek görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü adam görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işarettir.

Kahve falında nur yüzlü bir erkek görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir