AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur yüzlü bir erkek görmek

Kahve falında nur yüzlü bir erkek görmek

Kahve falında nur yüzlü bir erkek görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında nur yüzlü bir erkek gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında nur yüzlü bir erkek görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında nur yüzlü erkek görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü dede görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü adam görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü nurlu görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü birini görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir