AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü nurlu görmek

Kahve falında yüzü nurlu görmek

Kahve falında yüzü nurlu görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, statü atlayacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü nurlu gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Kahve falında nur yüzlü teyze görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında birini nur yüzlü görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulur.

Kahve falında nur yüzlü erkek görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında nur yüzlü insanlar görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına inanılır.

Kahve falında nur yüzlü birini görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında nur yüzlü bir kadın görmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne nur indiğini görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında yüzü nurlu görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir