AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünde ben görmek

Kahve falında birinin yüzünde ben görmek

Kahve falında birinin yüzünde ben görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünde ben gördüyseniz:

  • Limitlerini aşan ya da sınırlarını zorlayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yüzünde ben olduğunu görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü benli görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde ben görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde ben çıktığını görmek böylelikle yüzünün güleceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde ben görmek yardımının olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Kahve falında yüzündeki beni koparmak parasal sıkıntıların son bulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde et ben görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde et beni görmek ekmeğine leke süreceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir