AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzündeki beni koparmak

Kahve falında yüzündeki beni koparmak

Kahve falında yüzündeki beni koparmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında yüzündeki beni koparmak gördüyseniz:

  • Derinleşen düşüncelerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekiyor.

Kahve falında birinin yüzünde ben görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzü benli görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde ben görmek borçlarını bitireceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde ben olduğunu görmek sıkıntılarının son bulacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde et ben görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, birçok iş teklifi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde ben çıktığını görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde et beni görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir