AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde ben görmek

Kahve falında yüzünde ben görmek

Kahve falında yüzünde ben görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, durumun değişmesine, güzel haberler alacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, muradının gerçekleşeceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde ben gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde ben görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde et beni görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde ben olduğunu görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde ben çıktığını görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünde ben görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında birinin yüzünde ben görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde et ben görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kısmetlerinden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir