AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yükseldiğini görmek

Kahve falında birinin yükseldiğini görmek

Kahve falında birinin yükseldiğini görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yükseldiğini gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Kahve falında suların yükseldiğini görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maaşının yükseldiğini görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında yerden göğe yükselmek yeni şeyler deneneceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ışığa yükselmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yeni bir hayat kurulacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzüne doğru yükselmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, zorlukların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinde yükseldiğini görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına inanılır.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, ekmek ve dünya malı alacağına yorulur.

Kahve falında bulutlara yükselmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir