AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşeni görmek

Kahve falında yüksekten düşeni görmek

Kahve falında yüksekten düşeni görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, mali gücünü yitireceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten düşeni gördüyseniz:

  • Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Kahve falında kardeşinin yüksekten düştüğünü görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten düşerken görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten düşmeden inmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşüp ölen birini görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten bebek düşürmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşen görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek binadan düşen birini görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir