AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında birini yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında birini yüksekten düştüğünü görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında birini yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı şeyleri yapmak istemiyorlarsa, planlarınızı yalnız uygulayabilecek şekilde yapmalısınız.

Kahve falında yüksekten düşeni tutmak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek imkanlarının artacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten birinin düştüğünü görmek uzun bir hayat yaşayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında yakınının yüksekten düştüğünü görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye işarettir.

Kahve falında bebeğin yüksekten düştüğünü görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten düşüp ölmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini yüksekten düşerken görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir