AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yerde yattığını görmek

Kahve falında birinin yerde yattığını görmek

Kahve falında birinin yerde yattığını görmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin yerde yattığını gördüyseniz:

  • Hayatın farklı kesitlerinden kişilerle karşılaşmak veya geçmişinizle ilgili bazı konuları daha iyi anlamanıza yardım edecek bazı şeyler, daha derinlere inme veya yeni şeyler keşfetme arzunuzu arttırabilir.

Kahve falında yüksek bir yerde yattığını görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde yatan köpek görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yattığı yerde namaz kılmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde yatan at görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında yerde yatan erkek görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yerde yattığını görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında yerde yatan bebek görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde yatan birini görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir