AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yanında yellenmek

Kahve falında birinin yanında yellenmek

Kahve falında birinin yanında yellenmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, uzun yaşayacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yanında yellenmek gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Kahve falında birinin yanında yellenmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette yellenmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken yellenmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında toplum içinde yellenmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında sesli yellenmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yel görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide yellenmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında yellenmek duymak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, ters giden olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir