AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplum içinde yellenmek

Kahve falında toplum içinde yellenmek

Kahve falında toplum içinde yellenmek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, hayırlı bir karar verileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında toplum içinde yellenmek gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında toplum içinde yellenmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında istemeden yellenmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yellenmek duymak para yatıracağına ve zarar edeceğine, işlerinin hemen hallolacağına işarettir.

Kahve falında camide yellenmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yanında yellenmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yellenme sesi duymak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette yellenmek rakiplerine büyük fark atacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yel görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir