AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide yellenmek

Kahve falında camide yellenmek

Kahve falında camide yellenmek dertlerin ve sorunların artacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işarettir.

Kahve falında camide yellenmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu değişiklikler var, yapılacak özel planlar geleceğe yönelik gelişmeler zincirinin ilk adımı olabilir.

Kahve falında camide yellenmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istemeden yellenmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılarken yellenmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette yellenmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sesli yellenmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına inanılır.

Kahve falında toplum içinde yellenmek engel tanımayan biri olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namazda yellenmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına inanılır.

Kahve falında yel değirmeni görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir