AnaSayfa / Genel / Kahve falında yel görmek

Kahve falında yel görmek

Kahve falında yel görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, düze çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yel gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Kahve falında namazda yellenmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında toplum içinde yellenmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yellenme sesi duymak bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken yellenmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, maddi kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette yellenmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yel değirmeni görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yel görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sesli yellenmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir