AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesli yellenmek

Kahve falında sesli yellenmek

Kahve falında sesli yellenmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, kazancının bereketleneceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, düşmanlıkların biteceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet eder.

Kahve falında sesli yellenmek gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında sesli yellenmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine tabir olunur.

Kahve falında yellenme sesi duymak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında yel değirmeni görmek başarının garantileneceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında toplum içinde yellenmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında istemeden yellenmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, malını ve canını riske edeceğine tabir olunur.

Kahve falında namazda yellenmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide yellenmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılarken yellenmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, neşeleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir