AnaSayfa / Genel / Kahve falında alışveriş mağazası görmek

Kahve falında alışveriş mağazası görmek

Kahve falında alışveriş mağazası görmek gün yüzü görmeyeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalettir.

Kahve falında alışveriş mağazası gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında mağazadan alışveriş yapmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında alışveriş mağazası görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağazada alışveriş yapmak kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında boş mağaza görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, asık yüzlerin güleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük mağaza görmek yeni bir hayata adım atılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında mağazada elbise görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mağaza dolaşmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine yorulur.

Kahve falında mağaza sahibi olduğunu görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir