AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağaza sahibi olduğunu görmek

Kahve falında mağaza sahibi olduğunu görmek

Kahve falında mağaza sahibi olduğunu görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mağaza sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • Sebebi olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında mağaza sahibi olduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, onlarla ayrı düşeceğine inanılır.

Kahve falında mağaza sahibi olmak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mobilya mağazası görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, zor günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise mağazasına gitmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı mağazası görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında mağaza görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz eşya mağazası görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş mağaza görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir