AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağazada elbise görmek

Kahve falında mağazada elbise görmek

Kahve falında mağazada elbise görmek bunu şeref sayacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, güç ve kudret kazanacağına, borçlanılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, hedeflerini tutturamayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında mağazada elbise gördüyseniz:

  • Genel anlamda çok çalışmanız gereken bir aya giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında elbise mağazası görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mağazadan elbise almak zor günler geçireceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine işarettir.

Kahve falında mağazadan elbise aldığını görmek çok büyük paralar kazanılacağına, ticaret sektörüne atılacağına yorulur.

Kahve falında mağazada elbise beğenmek her zaman çok başarılı olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında mağazada elbise görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında elbise mağazasına gitmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mağazada elbise denemek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mağazaya girmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, hayırlı işlere girişileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir