AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzüm verdiğini görmek

Kahve falında birinin üzüm verdiğini görmek

Kahve falında birinin üzüm verdiğini görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üzüm verdiğini gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Kahve falında birinin üzüm verdiğini görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına inanılır.

Kahve falında üzüm verdiğini görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, epey bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin gelinlik verdiğini görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birilerinin para verdiğini görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında terlik verdiğini görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine inanılır.

Kahve falında sakız verdiğini görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç verdiğini görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin para verdiğini görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir