AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm verdiğini görmek

Kahve falında üzüm verdiğini görmek

Kahve falında üzüm verdiğini görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, borcunun kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm verdiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında birinin üzüm verdiğini görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında üzüm verdiğini görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında birinin fındık verdiğini görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemek verdiğini görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğa süt verdiğini görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yumurta verdiğini görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, stres içinde günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında birinin yeşil soğan verdiğini görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine kağıt para verdiğini görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir