AnaSayfa / Genel / Kahve falında alınmış kaş görmek

Kahve falında alınmış kaş görmek

Kahve falında alınmış kaş görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, işlerdeki karın artacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında alınmış kaş gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şekilde yaşamıyorsanız, yaşam tarzınızda gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kaşları alınmış görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşı alınmış erkek görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaş alınması görmek işlerinin bollaşacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında kaş alınmasını görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kaşı alınmış görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Kahve falında kaşlarını alınmış görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alınmış kaş görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine delalettir.

Kahve falında kaş alınmış görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir