Kahve falında birinin üstüne yılan attığını görmek

Kahve falında birinin üstüne yılan attığını görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, para yatıracağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne yılan attığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ters düşmek yerine, fikirlerini can kulağıyla dinlemenizin size farklı şekillerde katkıları olabilir.

Kahve falında birinin üstüne yılan attığını görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz at üstüne binmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında at üstüne binmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında üstüne kedi atlaması görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne atlamasını görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında üstüne atlayan kedi görmek onun istediği yoldan gideceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında atın üstüne binmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir