AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin üstüne atlamasını görmek

Kahve falında kedinin üstüne atlamasını görmek

Kahve falında kedinin üstüne atlamasını görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne atlamasını gördüyseniz:

  • Bazı konular kaplumbağa hızıyla ilerliyor olabilirler.

Kahve falında üstüne atlayan kedi görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine yorulur.

Kahve falında üstüne kedi atlaması görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne atlamasını görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz at üstüne binmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında atın üstüne binmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında at üstüne binmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne yılan attığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısmetinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, daha geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir