Kahve falında üstüne kedi atlaması görmek

Kahve falında üstüne kedi atlaması görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında üstüne kedi atlaması gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kedinin üstüne atlamasını görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında üstüne atlayan kedi görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalettir.

Kahve falında üstüne kedi atlaması görmek fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin üstüne yılan attığını görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında atın üstüne binmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at üstüne binmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz at üstüne binmek tatsızlıklar çıkacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, umutlarının çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir