AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstüne su döktüğünü görmek

Kahve falında birinin üstüne su döktüğünü görmek

Kahve falında birinin üstüne su döktüğünü görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında birinin üstüne su döktüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Kahve falında suyun üstüne çıkmak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında halının üstüne su dökmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına yorulur.

Kahve falında üstüne su dökmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin üstüne su döktüğünü görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına delalettir.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir