AnaSayfa / Genel / Kahve falında alında yara görmek

Kahve falında alında yara görmek

Kahve falında alında yara görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, istediği başarıyı göstereceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alında yara gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ya da geçireceğiniz zaman ilişkilerinizin güçlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında alında yara görmek verimliliğinin de artacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeni işe alınmak hayırlı kararlar alacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzlara alınmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına işaret eder.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında omzuna alınmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında tutsak alınmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında alında derin çizgi görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında alında büyük sivilce görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir