AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstünde elbise görmek

Kahve falında birinin üstünde elbise görmek

Kahve falında birinin üstünde elbise görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstünde elbise gördüyseniz:

  • Belli konularda ikna edilmek, kendinizi garantiye almak veya iltifat işitmek için yapacağınız girişimlerin karşılığında aradığınız tepkileri bulamayabilirsiniz.

Kahve falında başkasının üstünde siyah elbise görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hayırlı haberlere tabir olunur.

Kahve falında başkasının üstünde elbise görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin üstünde yeşil elbise görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında üstünde beyaz elbise giymek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üstünde elbise görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında birinin üstünde kırmızı elbise giymek elindekileri de alıp götüreceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında kendi üstünde beyaz elbise giymek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının üstünde kırmızı elbise görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir