AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde kırmızı elbise görmek

Kahve falında üstünde kırmızı elbise görmek

Kahve falında üstünde kırmızı elbise görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok üzüntü yaşayacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstünde kırmızı elbise gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya akrabalarınızla ilgili konu ya da problemlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında başkasının üstünde kırmızı elbise görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin üstünde kırmızı elbise giymek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstünde kırmızı elbise görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine işaret eder.

Kahve falında üstünde beyaz elbise giymek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kafasını toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının üstünde siyah elbise görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının üstünde elbise görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına inanılır.

Kahve falında birinin üstünde yeşil elbise görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, onların mutlu haberlerini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstünde elbise görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir