AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin suya girdiğini görmek

Kahve falında birinin suya girdiğini görmek

Kahve falında birinin suya girdiğini görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, dualarının kabul olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında birinin suya girdiğini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler zarar verebilir.

Kahve falında suyun içine girdiğini görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan su girdiğini görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında akar suya girdiğini görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında kirli suya girdiğini görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin suya girdiğini görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında eve su girdiğini görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında evine deniz suyu girdiğini görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evine su girdiğini görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir