AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan su girdiğini görmek

Kahve falında camdan su girdiğini görmek

Kahve falında camdan su girdiğini görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına alamet eder.

Kahve falında camdan su girdiğini gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat etmenizi veya bazı olaylar açısından daha verimli olmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında camdan su girdiğini görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eve su girdiğini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içine su girdiğini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin suya girdiğini görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında suyun içine girdiğini görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında kirli suya girdiğini görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz suyunun eve girdiğini görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu suya girdiğini görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir