AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve su girdiğini görmek

Kahve falında eve su girdiğini görmek

Kahve falında eve su girdiğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, küskünlük yaşanacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hüsrana uğratacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına delalet eder.

Kahve falında eve su girdiğini gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmek, iş birliği içine girmek ya da bağlantı kurmak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında deniz suyunun eve girdiğini görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında eve su girdiğini görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında evine su girdiğini görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kolaylığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evin içine su girdiğini görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya girdiğini görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan su girdiğini görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına alamet eder.

Kahve falında evine deniz suyu girdiğini görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu suya girdiğini görmek örnek insan olacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir