AnaSayfa / Genel / Kahve falında akar suya girdiğini görmek

Kahve falında akar suya girdiğini görmek

Kahve falında akar suya girdiğini görmek kıtlığın meydana geleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akar suya girdiğini gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Kahve falında akar suya girdiğini görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında akar su içmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz akar su görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akar suya düştüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek konferans ve seminerlere katılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında suyu akarken görmek helal ekmek yiyeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su akarken görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akar temiz su görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir