AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin suda kaybolduğunu görmek

Kahve falında birinin suda kaybolduğunu görmek

Kahve falında birinin suda kaybolduğunu görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin suda kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize ya da rahatlamanıza katkısı olabilecek yenilikler yapılabilir.

Kahve falında çocuğunun suda kaybolduğunu görmek spor yapmaya başlanılacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda kaybolmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, şeref ve haysiyetin artacağına tabir olunur.

Kahve falında suda kaybolduğunu görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda kaybolmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin suda kaybolduğunu görmek tabiatı kötü olan kişiye, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık ormanda kaybolmak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında nehirde kaybolmak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kaybolmak ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir