AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kaybolmak

Kahve falında suyun içinde kaybolmak

Kahve falında suyun içinde kaybolmak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde kaybolmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında suyun içinde kaybolmak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına yorulur.

Kahve falında kalabalığın içinde kaybolmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bina içinde kaybolmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına rivayet eder.

Kahve falında karın içinde kaybolmak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında orman içinde kaybolmak çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin içinde kaybolmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde kaybolmak eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin içinde kaybolmak daha fazla gelir elde edeceğine, verimli işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir