AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde kaybolmak

Kahve falında nehirde kaybolmak

Kahve falında nehirde kaybolmak evleneceğinize, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında nehirde kaybolmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Kahve falında nehirde kaybolmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, hayatının da kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşan nehir görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, talihin yüzlerine güleceğine tabir olunur.

Kahve falında nehir köprü görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nehirde yılan görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında nehir içine girmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık akan nehir görmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı nehir görmek çok daha mutlu olunacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında nehirde sürüklenmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir