AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin suda boğulduğunu görmek

Kahve falında birinin suda boğulduğunu görmek

Kahve falında birinin suda boğulduğunu görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, bereketli işler yapacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemenz gerekiyor.

Kahve falında duru suda boğulmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, maddi açıdan ferahlamaya inanılır.

Kahve falında suda başkasının boğulduğunu görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun suda boğulmak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulmak ölmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine inanılır.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suda boğulmak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kirli suda boğulmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir