AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin suç işlediğini görmek

Kahve falında birinin suç işlediğini görmek

Kahve falında birinin suç işlediğini görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, isteklerini yerine getireceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında birinin suç işlediğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerde, ticari konularda veya aşk hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilerlemenizi engelleyebilecek hiçbir mani bulunmuyor.

Kahve falında suç işlemek elde edilen nasibin artacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir suç işlemek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında suç işlediğini görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin suç işlediğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, dinde tartışmaya yorulmaktadır.

Kahve falında birinin suçunu üstlenmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında hırsızlıkla suçlanmak art niyetli kimselere rastlayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında suç işleyen birini görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyle suçlanmak işe ve aşa kavuşacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir