AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin suçunu üstlenmek

Kahve falında birinin suçunu üstlenmek

Kahve falında birinin suçunu üstlenmek bunalıma gireceğine, yüzünde güller açacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin suçunu üstlenmek gördüyseniz:

  • Biraz da kendinizi şımartmanız gerekiyor.

Kahve falında birinin suçunu üstlenmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına işarettir.

Kahve falında suçu üstlenmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suç üstlenmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından suçlanmak kendi işinin başına geçeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinayetten suçlanmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin suç işlediğini görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalettir.

Kahve falında suç işlemek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine inanılır.

Kahve falında altın çalmakla suçlanmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir